Triathlon Delft

Jaarlijks wordt er een triathlon georganiseerd in en rondom het Delftse Hout. Deze dag staat in het teken van zwemmen in de grote plas, fietsen in de omgeving en hardlopen door de mooie natuur.

Inschrijven en meer informatie via https://triathlondelft.nl/

Triathlon Delft

Triathlon is zwemmen, fietsen en hardlopen gecombineerd in één race. Een leuke uitdaging voor wie sportief bezig wil zijn. Triathlons zijn er in veel verschillende afstanden, tot en met de ‘long distance’ waar je een hele dag mee bezig bent.  In Delft willen we vooral ook beginnende triathleten enthousiast maken en de kans geven om aan een race deel te nemen. Daarom organiseren we races over de 1/16e, 1/8e en 1/4e afstand. Zo kan iedereen een korte of langere afstand afleggen. Naast individueel kun je ook deelnemen als trio aan de estafette: één zwemmer, één fietser en één loper. Ga samen de uitdaging aan!

Natuurlijk kan ook de jeugd mee doen! Er zijn startseries bij de 1/16e afstand voor de jeugd vanaf 12 jaar. Jongere kinderen kunnen met Unicef Kidsrace kennis maken met triathlons. Het enige wat je nodig hebt is een fiets, fietshelm en zin om te sporten!

Naast deelnemen is de organisatie ook op zoek naar vrijwilligers.