Scouting Nautilus

Scouting Nautilus is een waterscoutinggroep uit Delft, waar kinderen en jongeren vanaf zeven jaar zichzelf kunnen ontwikkelen en de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Omdat we waterscouting zijn, ligt daarbij de nadruk op activiteiten die iets met water te maken hebben; kanoën, roeien, zeilen, en sleutelen aan onze beide wachtschepen.

Onze activiteiten spelen zich vooral af rond onze wachtschepen in de Nieuwe Haven van Delft, aan de Rotterdamseweg, en in het voorjaar en in de zomer wordt er regelmatig gezeild in Vlietland en op de Kagerplassen. In de Nieuwe Haven is er echter niet zoveel ruimte om buiten te spelen. Maar dankzij ons clubhuis “De Romein” in de Delftse Hout kunnen onze leden ook activiteiten in het bos ondernemen.

Behalve door onze eigen leden wordt ons clubhuis met enige regelmaat gebruikt als oefenruimte voor blaaskapel “Keep On Smiling” en op de momenten dat we het zelf niet gebruiken is het te huur voor vergaderingen en verjaardagen. Vrijwilligers kunnen we altijd gebruiken; met name voor de wekelijkse activiteiten met onze jeugdleden, en voor het klusteam dat meerdere keren per jaar samenkomt voor groot onderhoud aan onze wachtschepen of aan clubhuis “De Romein”.

Neem gerust eens contact op voor meer informatie!

  • Scouting Nautilus
  • Baden Powellpad 6
  • 2612 LE Delft
  • Let op: geen brievenbus
  • secreta