Race Planet Delft

WELKOM BIJ RACE PLANET. HOME OF INDOOR KARTING!

In 1993 opende Bleekemolens Race Planet de allereerste indoor kartbaan van Europa. Een schot in de roos, want door het indoor karten werd de racesport opeens laagdrempelig en kon iedereen zelf ook eens ervaren hoe het is om coureur te zijn. Over de jaren heen heeft Race Planet miljoenen mensen verwelkomd uit zowel binnen- als buitenland. Race Planet is nog steeds het meest toonaangevende indoor kartcentrum. Veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard. En daar zijn wij trots op! Welkom bij Race Planet.

Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een endurance race, Bleekemolens Race Planet Delft heeft drie verschillende kartbanen voor je beschikbaar. Maar Race Planet biedt natuurlijk meer dan dat, want kinderen vanaf 8 jaar (minimale lengte 1,35 meter) zijn van harte welkom voor hun eerste rondjes over het asfalt van de kartbanen tijdens speciale kinderheats. Ouders mogen tegelijk met hun kinderen de baan op tijdens aparte familieheats, hoe stoer is dat! En of het nu voor een losse heat is of het leukste feestje ooit: bij Race Planet is bijna alles mogelijk! Voor degenen die de smaak van het karten te pakken hebben, zijn er verschillende kartcusussen voor de jeugd bij Race Planet.

Maar Race Planet biedt véél meer dan karten alleen. De uitstekende catering kende je waarschijnlijk al, maar wist je ook dat beide vestigingen volwaardige bowlingbanen hebben? Race Planet is veelzijdig en een ideale locatie voor een bedrijfsuitje of verjaardagsfeest. Of kom zomaar een keer langs! Naast Race Planet Delft kun je ook terecht bij Race Planet in Amsterdam. Daar vind je naast de kartbaan en bowling ook een laserarena, speelparadijs en rolschaatsbaan!

Kijk voor meer informatie of om gelijk een kartheat te boeken op onze website!