Handboogsport Fr. Hendrik

Boogschietvereniging Frederik Hendrik te Delft is een gezellige handboogsportvereniging waar de sfeer voorop staat. De vereniging is opgericht in 1867 (origineel als gewone schietvereniging) en heeft ongeveer 130 leden. De leeftijd van de leden varieert van 12 tot 80 jaar. Behalve dat boogschieten geschikt is voor alle leeftijden, is het ook geschikt voor minder validen.

Voor ieder niveau boogschutter is er ruimte bij Frederik Hendrik. Er zijn leden die het leuk vinden om samen met anderen af en toe een pijltje te schieten en er zijn mensen die het ook leuk vinden om aan verschillende competities of wedstrijden mee te doen. Gedurende het jaar kan men zich inschrijven voor diverse toernooien (indoor, outdoor of 3D’s) . Regelmatig gaan we met een groep mensen ergens in het land schieten. Gezellig met z’n allen er op uit!

Je kunt bij ons boogschieten met een compound, recurve of houten boog. Iedereen is welkom om mee te doen aan de verschillende boogschiet disciplines! Je kunt individueel trainen, maar kan ook altijd op hulp rekenen van de trainers of mede schutters.

Wil je meer informatie of contact opnemen, kan je altijd een kijkje nemen op onze website. Hier is ook informatie over een keertje komen kijken of meedoen aan de beginnerscursus. Misschien tot snel!