Duurzaamheidscentrum de Papaver

De Papaver inspireert je tot duurzaam denken en doen. Voor het hele gezin worden het hele jaar door leuke en leerzame activiteiten georganiseerd op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. Wandelaars en fietsers kunnen er wandel- en fietsroutes voor in het gebied vinden en een lekker kopje koffie, thee of fris nemen. Uiteraard fairtrade en biologisch. Organisaties kunnen er een inspirerende plek vinden voor vergaderingen en trainingen. Leerlingen van alle regionale basisscholen worden vertrouwd gemaakt met natuur, milieu en duurzaamheid via boeiende excursies en lespakketten. Dit alles doen we vanuit ons sfeervolle, duurzaam gebouwde pand midden in de Delftse Hout aan de rand van de stad.

Onder leiding van de in 2020 aangetreden directeur Micky Bakker is Duurzaamheidscentrum De Papaver bezig met een vernieuwingsslag. De nieuwe website www.papaverdelft.nl  is in een verfrissend nieuw jasje gestoken.

Micky Bakker: ‘De site heeft een aantrekkelijke, frisse, groene uitstraling gekregen en het is nu nog gemakkelijker om alle activiteiten, de natuurblogs, van De Papaver te bekijken of inspiratie te vinden om buiten op pad te gaan met de kinderen. Met de website willen we ook bezoekers inspireren tot een duurzamer leven en erop uit te gaan in de natuur rondom Delft’.