WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Het hotel heeft 140 kamers en 9 moderne vergaderzalen. Het hotel is volledig ingericht en gestyled door de designers van het naastgelegen IKEA, met uiteraard een touch van Delfts blauw. WestCord Hotel Delft beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen voor onze gasten.

Kom je voor zaken of gewoon een weekendje Delft, WestCord Hotel Delft is de ideale uitvalsbasis. In restaurant BLUE Dining kun je terecht voor zowel lunch als diner, waar de Mediterraanse keuken de basis vormt.

De omgeving van Delft, met name de Delftse Hout, leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Voor meer informatie, fietsroutes en huurtarieven kunt u terecht bij de receptie van het hotel.

Lekker de stad in? Pak de Delft City Shuttle! WestCord Hotel Delft is een van de haltes van de Delft City Shuttle. Voor €5 p.p. brengt deze shuttle je naar de binnenstad, langs alle hoogtepunten van de stad en de Delftse Hout.