WestCord Hotel Delft

WestCord Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Het hotel heeft 140 kamers en 9 moderne vergaderzalen. Het hotel is volledig ingericht en gestyled door de designers van het naastgelegen IKEA, met uiteraard een touch van Delfts blauw.

Kom je voor zaken of gewoon een weekendje Delft, WestCord Hotel Delft is de ideale uitvalsbasis. In restaurant BLUE Dining kun je terecht voor zowel lunch als diner, waar de Mediterraanse keuken de basis vormt.

Elke maand organiseert WestCord Hotel Delft een familiebrunch! Kom gezellig brunchen met het gezin of de hele familie en geniet van een zeer uitgebreid en lekker koud en warm brunchbuffet! Met de speciaal ingerichte kinderspeelruimte is er ook voor de kinderen van alles te doen. Kortom, onbezorgd genieten!

Lekker de stad in? Pak de Delft City Shuttle! WestCord Hotel Delft is een van de haltes van de Delft City Shuttle. Voor €5 p.p. brengt deze shuttle je naar de binnenstad, langs alle hoogtepunten van de stad en de Delftse Hout. Maar ook het huren van een fiets behoort tot de mogelijkheden en parkeren bij het hotel is gratis voor gasten.