Vakantiepark Delftse Hout

Vakantiepark Delftse Hout is een 4-sterren camping en ligt middenin het gelijknamige natuur- en recreatiegebied. Dit aangrenzende gebied heeft een prachtige groenvoorziening en staat garant voor vele uren fiets- en wandelplezier. De grote plas in het gebied is uitstekend geschikt voor de hengelsport en in de zomermaanden is het heerlijk toeven op het brede zandstrand. Op slechts 15 minuten lopen bevindt zich het historische centrum van Delft waar u uren kunt winkelen, gezellig kunt bijkletsen op de terrasjes of heerlijk uit eten kunt gaan in een van de vele sfeervolle restaurantjes.

De unieke combinatie van de rust van de natuur en de gezelligheid van de stad op loopafstand, maakt deze plek ideaal voor een zeer uiteenlopende vakantie.

Het park zelf beschikt over vele faciliteiten om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over uitstapjes en bezienswaardigheden. Ook kunt u hier fiets- en wandelroutes krijgen die u leiden naar de mooiste plekjes in de omgeving. Als u uw fiets niet heeft meegebracht biedt de fietsverhuur uitkomst.

Voor verse broodjes en uw boodschappen kunt u iedere dag terecht bij de receptiewinkel. Heeft u een dag geen zin om uitgebreid te koken? Op de camping is een brasserie aanwezig waar u terecht kunt voor heerlijke pizza’s, patat en snacks.

Voor de kleintjes zal de grote speeltuin een waar paradijs zijn en van half mei tot half september kunnen zij zich ook vermaken in het verwarmde buitenzwembad met een apart 20 cm diep spetterbad.