Campanile Hotel

Campanile Hotel Delft biedt u uitstekende faciliteiten tegen een aantrekkelijke prijs. Ook heeft het hotel een praktische ligging. De kamers zijn praktisch en comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, tv, bureau, telefoon en badkamer met bad, douche en föhn. De koffie- en theefaciliteiten en het gratis draadloos internet (in het hele gebouw beschikbaar) zijn gratis voor onze gasten. In het gezellige restaurant en de bar van Campanile Hotel & Restaurant Delft kunt u fijne momenten doorbrengen met vrienden en familie.

De vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning en kunnen naar uw specifieke behoeften worden omgebouwd met alle nodige basisfaciliteiten. De zalen hebben een maximale capaciteit van 170 personen.

In de buurt van Campanile Hotel Delft vindt u een sport- en wellness-centrum, een indoor kartbaan, de Delftse Hout met golfbaan en het Active Health Centre met fitnessruimte, sauna, aerobics en een speeltuin.

Buiten het hotel kunt u de vele attracties van Delft bezoeken. Aan de grachten liggen aantrekkelijke winkels, bars en restaurants.

U kunt Campanile Hotel Delft gemakkelijk bereiken via het openbaar vervoer (bus en tram) of per auto (via de A13).