Buitengoed de Uylenburg

Welkom op Buitengoed de Uylenburg

Ons landgoed ligt in het eeuwenoude buurtschap “Klein Delfgauw” aan de rand van het recreatiegebied Het Delftse Hout, als een oase in het groen. Bijzonder gelegen tussen weilanden en het ‘Bieslandse Bos’, met het eeuwenoude centrum van Delft op 2 km afstand!

U kunt bij ons overnachten in ons hotel, de luxe airstream en/of vergaderen in een inspirerende natuurlijke omgeving.

Sfeervol overnachten in ons landelijk gelegen hotel

De kamers in ons gastvrije hotel zijn sfeervol ingericht. Hier kunt u heerlijk slapen in de rust van de natuur. Op de begane grond heeft elke kamer een klein privé terras met uitzicht op de landerijen.

Airstream

Een nachtje anders: in de luxe Airstream midden in de natuur. Een bijzondere plek met uitzicht op de weilanden en de paarden. Met een beetje geluk maakt de zon je wakker met haar zonnestralen op je gezicht.

Deze ‘oldtimer’ trailer is totaal verbouwd, heeft een geheel eigen stijl en is voorzien van douche, toilet, klein keukentje, zitje, lekker plekje buiten en een prachtig uitzicht.

Voor de koudere maanden: vloerverwarming en elektrisch kacheltje voor de snelle warmte.

Airstream Culinair BBQ-Arrangement

Dit arrangement is het meest gezellige van allemaal! Met z'n tweeën een nacht in onze Airstream, midden in de natuur en lekker samen barbecueën.

Op jullie privéterras hoeft de barbecue alleen nog aangestoken te worden. Een fles wijn staat klaar en in de koelkast staan alle benodigdheden voor een heerlijke barbecue. Geniet van de avond! 's Ochtends staat er een ontbijt voor jullie klaar met een kop koffie/cappuccino of thee.

Dat is het goede leven