1

dec

Familie & kids Natuur & milieu

Kriebelbeestjes

Duurzaamheidscentrum De Papaver

Korftlaan 6 / Start: 09:30 uur

Van 1 december 2019 tot en met 2 maart 2020 is de tentoonstelling ‘Kriebelbeestjes!’ te zien in Duurzaamheidscentrum De Papaver. De tentoonstelling is voornamelijk geschikt voor kinderen van 4-9 jaar, maar ook leuk en leerzaam voor gezinnen.

‘Kriebelbeestjes’ laat kinderen kennis maken met slakken, wormen, insecten, spinnen, pissebedden, duizendpoten en nog veel meer beestjes! Pim de Pissebed neemt de kinderen mee door de tentoonstelling waar zij levensgrote sprekende dieren tegenkomen zoals Miranda de Mier, Nadine de Naaktslak, Wesley Wesp en nog vele anderen! Ieder vertelt iets over zijn leven, zijn metamorfose, van wie ze familie zijn, hoe ze zich voortplanten of ze vertellen iets bijzonders over hun levenswijze.

Panelen, spelletjes en decorstukken zijn groot en imponerend, waardoor de kinderen zich zo klein voelen als … een kriebelbeestje.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van De Papaver, ma – vr van 9.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 16.30 uur. Zie de website www.papaverdelft.nl voor meer info en de openingstijden in de kerstvakantie.

Meer over Duurzaamheidscentrum De Papaver

MEER ACTIVITEITEN BIJ Duurzaamheidscentrum De Papaver

Gezond Natuur Wandelen

Duurzaamheidscentrum De Papaver