26

apr

Natuur & milieu

Fotowedstrijd: Natuur in Delfland

KNNV afdeling Delfland

Melariumpad 11 / Start: 08:00 uur

Natuurlijk Delfland organiseert ook dit jaar weer een fotowedstrijd. Het thema is 'Natuur in Delfland'. De aanleiding voor dit thema is het 35-jarig bestaan van de natuurvereniging die staat voor samenleven met de natuur.

In Delfland kennen we dorpen en steden, weiden en duinen, tuinen en parken, vaarten en sloten. In al deze gebieden is natuur te vinden. Dit in de vorm van landschap en soorten als zoogdieren, vissen, vogels, paddenstoelen, planten en mensen die dit beschermen en ervan genieten.

Fotowedstrijd

Natuurlijk Delfland ontvangt graag foto’s uit het werkgebied. Hierin liggen de gemeenten Delft, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Westland en Ypenburg-Leidschenveen. Stuur de foto’s met vermelding van de locatie op naar afdelingdelfland@knnnv.nl. Een korte toelichting wordt op prijs gesteld. Een deskundige jury zal een voorselectie maken en de genomineerden worden uitgenodigd om samen met de leden de prijswinnaars te bepalen. Dit zal tijdens het lustrumfeest op 19 juli plaatsvinden. Er worden drie prijzen uitgereikt, de eerste prijs 100 euro, de tweede 50 euro en de derde 25 euro. Deze zijn te besteden in de afdelingswinkel. De sluitingstermijn voor de fotowedstrijd is 1 juli.

Onderstaande foto's zijn gemaakt door prijswinnaars van vorig jaar: Diamond Schrama (vos) en Wim van Nimwegen (ligusterpijlstaart)


Meer over KNNV afdeling Delfland

MEER ACTIVITEITEN BIJ KNNV afdeling Delfland