1

okt

Natuur & milieu

expo ‘Sanne gaat circulair’ (tot 31-1-2023)

Duurzaamheidscentrum De Papaver

Korftlaan 6 / Start: 10:00 uur

Ontdek samen met Sanne in de expo ‘Sanne gaat circulair’ inspirerende initiatieven en praktische tips hoe je duurzamer en meer circulair kan leven.  Zoals de unieke producten van Stichting Stunt, gemaakt van restmaterialen.  Of geüpcyclede kinderkleding van Suus Handmade, gemaakt van oude overhemden en handdoeken. Of tweedehands meubels van kringloopwinkel Rataplan. Zit er iets bij wat je wel in jouw huis zou willen? Een groot deel van de producten is ook te koop! 

Om te laten zien dat spullen niet altijd nieuw hoeven te zijnstaat er in de expo een minibieb en een speelgoedruilhoek. Hier kunnen kinderboeken en speelgoed ingeleverd worden en ‘nieuwe’ worden meegenomen. Ook is er voor kinderen een knutseltafel om leuke knutsels te maken van afval of natuurlijke materialen. Maak bijvoorbeeld een egel van een oud boek!  

Toegang is gratis 
De expo is te zien tot eind januari 2023 in Duurzaamheidscentrum De Papaver. De toegang is gratis. De Papaver is op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10u tot 17u en op zondagen van 13u tot 17u. Meer infowww.papaverdelft.nl. 

 

MEER ACTIVITEITEN BIJ Duurzaamheidscentrum De Papaver

Gezond Natuur Wandelen

Duurzaamheidscentrum De Papaver